Kotisivut

Kotisivujen tarkoitus on palvella asiakkaitasi, jakaa tietoa, lisätä myyntiä ja luoda uusia kontakteja. Kotisivut toteutetaan yritysilmeen mukaisesti, sisältävät helppokäyttöisiä toimintoja, toimivat optimaalisesti mobiililaitteilla ja asiakas voi itse päivittää kotisivujen sisältöä.

Verkkokauppa

Verkkokauppa voi tukea kivijalkakaupan toimintaa tai se voi olla pääasiallinen ja ainut myyntikanava. Verkkokaupan suosio kasvaa koko ajan sen helppouden vuoksi.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on luonut uusia tapoja markkinoida ja mainostaa. Henkilökohtaiset ja kohdennetut viestit luovat mielikuvia, synnyttävät uusia ilmiöitä ja herättävät keskustelua. Ajankohtaista sisältöä ja asiakaspalvelua uudella tavalla nykyaikaisesti.

Hakukonemainonta

Hakukonemainonta on pääasiassa Googlessa esitettäviä mainoksia tietyillä hakusanoilla. Markkinointibudjettiin sidottu suunnitelmallinen kampanja, jossa määritetään tavoitteiden mukaisesti hakusanoja, joilla mainokset näytetään.

Videot ja animaatiot

Videot ja animaatiot kotisivuilla, info-TV:ssä tai isoilla screeneillä herättää mainoksen tai viestin eloon. Samalle alueelle saadaan enemmän sisältöä ja video sisäistetään nopeammin kuin kappale tekstiä.