Infonäyttö

Infonäyttö on Verkkoverstaan oma kevyt palvelu, jonka avulla voidaan päivittää kotisivujen ja infonäytön sisältöjä. Samalla pilvipohjaisella järjestelmällä toteutetaan pieniä infonäyttöjä esimerkiksi näyteikkunoihin, messuille tai toimitilaan.

Käyttöliittymät

Hyvin suunniteltu käyttöliittymä on visuaalisesti näyttävä, helppokäyttöinen ja sisältää loogisia toiminnallisuuksia. Käyttöliittymän kautta syntyy käyttökokemus, joka heijastuu tuotteeseen ja sen toimintaan, sekä palveluntarjoajan koko toimenkuvaan.

Verkkosovellukset

Verkkosovellusta voidaan kutsua myös pilvipalveluksi. Ne ovat räätälöityjä sovelluksia, joilla hallitaan erilaisia toimintoja ja palveluita. Työkaluja erilaisiin digitaalisiin tarpeisiin kuten asiakasrekisteri, varaston hallinta tai sisällönsyöttöalusta toiseen palveluun.

Mobiilisovellukset

Mobiililaitteilla käytettäviä palveluita voidaan tehdä joko mobiilioptimoiduilla verkkosovelluksilla tai päätelaitteeseen asennettavalla sovelluksella. Mobiilisovelluksen etuna on se, että sovelluksella voidaan käyttää laitteen omia resursseja hyödyksi, sekä käyttöliittymä ja käyttötuntuma on parempi.