Kotikuntoutus Marketta

Yhteistyöni Verkkoverstaan kanssa alkoi hyvissä ajoin keväällä 2016 ennen yritykseni toiminnan alkamista toukokuussa 2016. Kompastuskivenä itselläni oli valokuvien toimittaminen ajoissa. Ensinnäkin toimitilani remontti oli vielä kesken ja toisekseen koin kiusalliseksi markkinoida yritystä omilla kuvillani.
Nyt kokemuksista viisastuneena täytyy myöntää: "Jussi, olit oikeassa! Yritykselle täytyy antaa kasvot."

Koen usein olevani liian vanhanaikainen ja maalainen tähän nykypäivän digi- ja somemaailmaan mutta todella hyvin. Verkkoverstaan pojat osasivat kuunnella, ymmärtää ja toteuttaa toiveeni rauhallisista, kotoisista verkkosivuista. Olen tyytyväinen myös heidän suunnittelemiinsa käyntikorttiin ja esitteisiin. Varsinkin esitteet ovat saaneet kiitosta. Jussin ehdotuksesta lisättiin esitteen lisätilaukseen myös hinnasto ja seuraavaan painokseen tulee varmasti myös se yrittäjän omakuva.

Marketta Lehto
Kotikuntoutus Marketta

Ristiina

Mikkelin Ristiinan aluejohtokunta päätti päivittää vanhentuneet entisen Ristiinan kunnan kotisivut 2014. Uudet sivut otettiin käyttöön kesällä 2015. Hanke toteutettiin soveltuvan aikataulun puitteissa. Hankkeen valmistuminen tiivistyi sen jälkeen, kun molemmille osapuolille selvisi millaisia tietoja kotisivuille halutaan ja miten ja kuka niitä tietoja sivuille toimittaa. Ristiinan uudet kotisivut ovat olleet esillä varsin vähän aikaa mutta jo tässä vaiheessa, ne toteuttavat sen, että Ristiinan seutukunta on paremmin esillä Etelä-Savossa.

Olli Lahti - Mikkelin kaupunki
Ristiina

Jalovesi

Yhteistyömme Verkkoverstaan kanssa on ollut monipuolista. He ovat auttaneet meitä yrityksemme imagon luomisessa ja uusien tuotteiden lanseerauksissa. Verkkoverstaalta olemme saaneet apua kaikessa markkinointiin liittyvissä asioissa. Yrityksemme kannalta on ollut helppoa, kun kaikki markkinointiin liittyvät asiat on voitu hoitaa saman yhteistyökumppanin kanssa. Näin me saamme keskittyä oman liiketoimintamme hoitamiseen 100 prosenttisesti.

Juhana Simpanen
Jalovesi

Environics

Verkkoverstas oli meille uusi kumppani. Yhdistimme voimamme yhdeksi tiimiksi ja toteutimme kaksi kokonaisuutta:  Uuden analysaattorituoteperheen ilmeen ja materiaalit sekä suunnittelimme käytettävyyden näkökulmaa korostaen uuden sukupolven selainpohjaisen  käyttöliittymän. Uusi kumppanimme osoittautui monipuoliseksi ja joustavaksi, joka uuden suunnitellussa ja speksin eläessä on tärkeää. Pienet kokemattomuuden säröt poistettiin hienosti ahkeralla työllä ja periksiantamattomalla asenteella.

Jouni Salmi
Environics

Krivetz

Uusimme vanhat kotisivumme Verkkoverstaan kanssa. Saimme heiltä kattavan paketin myös muihin verkkomarkkinoinnin hyötyihin. Nostimme pelkkien kotisivujen avulla profiiliamme yrityksenä ja olemme saaneet enemmän yhteydenottoja toimivien kotisivujen ansioista. Verkkoverstaan työn tuloksena myös palvelumme näkyvät nyt Googlen hakutuloksissa ensimmäisenä.

Mikko Krivetz
Krivetz