Mikkelin Yliopistokeskus

Verkkoverstas on valmistanut yliopistokeskukselle markkinointimateriaalia, kuten roll-upeja, lehtimainoksia, ohjelmalehtisiä ja tv-mainoksen. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä.

Verkkoverstas toteutti myös Mikkelin yliopistokeskuksen nettisivu-uudistuksen. Määrittelimme Verkkoverstaalle tehtäväksi raikkaan ja käyttäjäystävällisen sivuston. Uudistus toteutettiin onnistuneesti ja olemme saaneet kiitosta sivustomme käyttäjiltä.

Parasta Verkkoverstaassa on, että he tarttuvat ennakkoluulottomasti toimeen, kuuntelevat asiakasta ja toteuttavat asiat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ripeästi.

Matti Malinen - Mikkelin yliopistokeskus
Mikkelin Yliopistokeskus

Kauppakeskus Stella

Kauppakeskus Stellan verkkosivut olivat uudistuksen tarpeessa keväällä 2019 ja päädyimme toteutuksen osalta paikalliseen Verkkoverstaaseen. Verkkoverstas toteutti toiveidemme mukaiset verkkosivut erinomaisella ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä huomioiden kaikki toiveemme, jotka koskivat yhteistä projektiamme. Uudistuneiden verkkosivujen lopputulos oli juuri tavoitteidemme mukainen. Yhteistyö Verkkoverstaan kanssa ei pääty uudistuneiden verkkosivujen julkaisuun, vaan he ovat myös jatkossa apunamme, kun tarvitsemme ammattitaitoista tukea Kauppakeskus Stellan verkkosivujen toimivuuteen sekä digitaaliseen markkinointiin liittyen. Yhteistyön pohjalta voimme suositella Verkkoverstaan asiantuntevia palveluja.

Marja-Leena Koukonen - Osuuskauppa Suur-Savo
Kauppakeskus Stella

Mikkelin Palloilijat

Olemme tehneet jo useamman vuoden tiivistä yhteistyötä Verkkoverstaan kanssa monella saralla. Homma on toiminut hienosti ja joustavasti. Nopeallakin aikataululla olemme saaneet hommat hienosti maaliin!

Verkkoverstas on tuottanut MP:lle muun muassa verkkosivut, kausijulkaisut, julisteet, käsiohjelmat, kadunvarsimainokset, pääsyliput, roll-upit ja muun markkinointimateriaalin.

Mika Korpela - Mikkelin Palloilijat
Mikkelin Palloilijat

Jalovesi

Yhteistyömme Verkkoverstaan kanssa on ollut monipuolista. He ovat auttaneet meitä yrityksemme imagon luomisessa ja uusien tuotteiden lanseerauksissa. Verkkoverstaalta olemme saaneet apua kaikessa markkinointiin liittyvissä asioissa. Yrityksemme kannalta on ollut helppoa, kun kaikki markkinointiin liittyvät asiat on voitu hoitaa saman yhteistyökumppanin kanssa. Näin me saamme keskittyä oman liiketoimintamme hoitamiseen 100 prosenttisesti.

Juhana Simpanen
Jalovesi

Environics

Verkkoverstas oli meille uusi kumppani. Yhdistimme voimamme yhdeksi tiimiksi ja toteutimme kaksi kokonaisuutta:  Uuden analysaattorituoteperheen ilmeen ja materiaalit sekä suunnittelimme käytettävyyden näkökulmaa korostaen uuden sukupolven selainpohjaisen  käyttöliittymän. Uusi kumppanimme osoittautui monipuoliseksi ja joustavaksi, joka uuden suunnitellussa ja speksin eläessä on tärkeää. Pienet kokemattomuuden säröt poistettiin hienosti ahkeralla työllä ja periksiantamattomalla asenteella.

Jouni Salmi
Environics

Ristiina

Mikkelin Ristiinan aluejohtokunta päätti päivittää vanhentuneet entisen Ristiinan kunnan kotisivut 2014. Uudet sivut otettiin käyttöön kesällä 2015. Hanke toteutettiin soveltuvan aikataulun puitteissa. Hankkeen valmistuminen tiivistyi sen jälkeen, kun molemmille osapuolille selvisi millaisia tietoja kotisivuille halutaan ja miten ja kuka niitä tietoja sivuille toimittaa. Ristiinan uudet kotisivut ovat olleet esillä varsin vähän aikaa mutta jo tässä vaiheessa, ne toteuttavat sen, että Ristiinan seutukunta on paremmin esillä Etelä-Savossa.

Olli Lahti - Mikkelin kaupunki
Ristiina