Ylpeyden aiheita

mikkelin palloilijat

Mikkelin Palloilijat

Olemme tehneet jo useamman vuoden tiivistä yhteistyötä Verkkoverstaan kanssa monella saralla. Homma on toiminut hienosti ja joustavasti. Nopeallakin aikataululla olemme saaneet hommat hienosti maaliin!

Verkkoverstas on tuottanut MP:lle muun muassa verkkosivut, kausijulkaisut, julisteet, käsiohjelmat, kadunvarsimainokset, pääsyliput, roll-upit ja muun markkinointimateriaalin.

Mika Korpela – Mikkelin Palloilijat

kauppakeskus stella

Kauppakeskus Stella

Kauppakeskus Stellan verkkosivut olivat uudistuksen tarpeessa keväällä 2019 ja päädyimme toteutuksen osalta paikalliseen Verkkoverstaaseen. Verkkoverstas toteutti toiveidemme mukaiset verkkosivut erinomaisella ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä huomioiden kaikki toiveemme, jotka koskivat yhteistä projektiamme. Uudistuneiden verkkosivujen lopputulos oli juuri tavoitteidemme mukainen. Yhteistyö Verkkoverstaan kanssa ei pääty uudistuneiden verkkosivujen julkaisuun, vaan he ovat myös jatkossa apunamme, kun tarvitsemme ammattitaitoista tukea Kauppakeskus Stellan verkkosivujen toimivuuteen sekä digitaaliseen markkinointiin liittyen. Yhteistyön pohjalta voimme suositella Verkkoverstaan asiantuntevia palveluja.

Marja-Leena Koukonen – Osuuskauppa Suur-Savo

mikkelin yliopistokeskus

Mikkelin Yliopistokeskus

Verkkoverstas on valmistanut yliopistokeskukselle markkinointimateriaalia, kuten roll-upeja, lehtimainoksia, ohjelmalehtisiä ja tv-mainoksen. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä.

Verkkoverstas toteutti myös Mikkelin yliopistokeskuksen nettisivu-uudistuksen. Määrittelimme Verkkoverstaalle tehtäväksi raikkaan ja käyttäjäystävällisen sivuston. Uudistus toteutettiin onnistuneesti ja olemme saaneet kiitosta sivustomme käyttäjiltä.

Parasta Verkkoverstaassa on, että he tarttuvat ennakkoluulottomasti toimeen, kuuntelevat asiakasta ja toteuttavat asiat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ripeästi.

Matti Malinen – Mikkelin yliopistokeskus

environics

Environics

Verkkoverstas oli meille uusi kumppani. Yhdistimme voimamme yhdeksi tiimiksi ja toteutimme kaksi kokonaisuutta:  Uuden analysaattorituoteperheen ilmeen ja materiaalit sekä suunnittelimme käytettävyyden näkökulmaa korostaen uuden sukupolven selainpohjaisen  käyttöliittymän. Uusi kumppanimme osoittautui monipuoliseksi ja joustavaksi, joka uuden suunnitellussa ja speksin eläessä on tärkeää. Pienet kokemattomuuden säröt poistettiin hienosti ahkeralla työllä ja periksiantamattomalla asenteella.

Jouni Salmi