Videot ja animaatiot

Videot ja animaatiot televisiossa, kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa, info-TV:ssä tai isoilla screeneillä herättää mainoksen tai viestin eloon. Samalle alueelle saadaan enemmän sisältöä ja video sisäistetään nopeammin kuin kappale tekstiä. Videoiden suosio on kin kasvanut hurjasti viime vuosina ja meidän avullamme saat videosi kohdentamaan juuri sitä mitä sinä haluat. Toki me myös neuvomme mitä videoissa kannattaa tuoda esiin, kuinka se tehdään tehokkaasti ja miten saavutat sillä parhaan tehon asiallesi.

TV mainokset

TV-mainoksia ja varsinkin niitä suunnitellessa on tärkeää fokusoida kohde ja se miten kuva kohtaa katsojan parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme kuvata koko videon ideoidesi pohjalta, voimme käyttää valmiita tehostevideoita korostamaan aiheitasi ja tietenkin pystymme näin tehokkaaseen videotuotantoon kanssasi.

Mainosvideoiden ja TV-mainosten kanssa pitääkin olla tarkkana että lopputulos näyttää juuri siltä kuin sinunkin tuotteesi ja ideasi. Videoiden ääni ja musiikki on myös erittäin tärkeässä asemassa kun halutaan herättää katsojan huomio nopeasti ja herättämään elämyksiä ja ajatuksia positiivisesti juuri sinun tuotteillesi tms. tarjottaville hyödykkeille.

Osaamme teitä neuvoa miten asiat kannattaa tehdä kustannustehokkaasti ja monia medioita hyödyntäen. Sillä TV-mainos voi olla myös paljon muutakin, kuten nettimainos, somemainos tai vidcasti pidemmässä muodossaan. Kaikki kohteesi ja ideasi kannattaakin kuvata kunnolla jotta jatkossa materiaalia on myös erilaisia käyttötarpeita varten valmiina.

Esittelyt

Kuten aiemmin mainitsimme, nykypäivänä videoitasi kannattaa hyödyntää kaikkialla. Sosiaalisessa mediassa, eri aplikaatioissa, nettisivuilla, videopalveluissa, tapahtumissa, näyteikkunoissa, ulkotapahtumissa ja screeneillä. Kun videon perusrunko on kasassa, voimme muokata kanssasi niistä juuri sopivia mitä moninaisempiin käyttötarkoituksiin. Kysy ja kerromme mielellämme lisää.