Uusi aika

Uusi aika on käsillämme monessakin mielessä.

Ajat ovat todellakin muuttuneet ja samalla ovat muuttuneet myös ihmisten kuluttaminen ja ylipäätään käyttäytyminen. Digitaalisuus rynnii nyt ovista ja ikkunoista eikä monella pysy vauhdissa enää hattu päässä eikä huivi kaulassa. Lisäksi jatkuvasti tulviva digitaalisuus saattaa tuntua tukahduttavalta ja turhalta eikä siihen panostamiseen löydy resursseja eikä henkisiä voimavaroja.

Verkkoverstas yrityksenä on nähnyt digitaalisuuden ja mainonnan muutokset vuosien saatossa. Uuden vuoden kynnyksellä verstas palkkasi hoteisiinsa lisävoimia joiden avulla uusiutuvasta mainonnasta ja markkinoinnin mahdollisuuksista pystytään pitämään kiinni. Meidän aikamme on juuri nyt näyttää teille mitä mainonnalla voidaan tehdä ja miten sillä saavutetaan parhaimmat mahdolliset tulokset.

Sosiaalisen median haltuunotto, nettisivustojen nykyaikaistamiset ja vaadittavat korjaukset (esim. gdpr), verkkokaupan tuomat mahdollisuudet, esite-, lehti- ja paperi-mainonta, ääni- radio- ja tv-mainonta, podcastit, vidcastit, digimainonta, ulkotaulumainonta… Näissä kaikissa ja monissa muissa asioissa me tiedämme mitä tehdä, miten ne tehdään ja varsinkin miten kaikki tehdään kustannustehokkaasti asiakkaan tarpeita silmälläpitäen.

Olemme täällä juuri teitä varten, niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä/yhteisöjä ja yrittäjiä varten.

Digitaalisesti sinun,

Verkkoverstaan pojat


Verkkoverstas Verkkoverstas